nedjelja, 12. kolovoza 2012.

ZA ZDRAVO I LIJEPO TIJELO


Kozmetika

Saznaj više o Aquabelle Clean proizvodu!
Aquabelle Clean (Mlijeko za čišćenje i njegu lica) 

Ova jedinstvena formula čisti i tonizira vašu kožu u jednom potezu. Stoga ga nije potrebno ispirati sa lica. Njegovi aktivni sastojci odlično hrane kožu. Ulje jojobe ima sastav sličan sebumu, zahvaljujući čemu se često koristi kao temelj u kozmetičkim proizvodima. Ima ugodno i osvježavajuće djelovanje.
Aquabelle Clean
150 ml.

Saznaj više o Aquabelle Day proizvodu!
Aquabelle Day (Regenerativna krema) 

Osnovni aktivni sastojak kreme je ceramid, koji obnavlja kožu time što poboljšava održavanje vlažnosti. Poboljšava elastičnost kože, pa prema tome smanjuje bore i osigurava djelotvornu zaštitu od štetnog djelovanja okoline. Drugi važan sastojak je E vitamin, dobro poznati antioksidans, koji učinkovito štiti stanice od štetnih oksidativnih procesa, prirodno vlaži kožu i ima antiupalno djelovanje. Pomaže koži da zadrži svježinu i vitalnost. Ulje avokada i jojobe hrane suhu kožu. Preporučujemo korištenje kreme za dnevnu njegu, ali i kao dobru podlogu za šminku.
Aquabelle Day
50 ml.

Saznaj više o Aquabelle Night proizvodu!
Aquabelle Night (Hranjiva krema)

Poseban sastojak ove kreme je emulzija koju čine DD voda i Squalan (esencija maslinovog ulja). To je jedinstvena emulzija koja je istovremeno ulje u vodi i voda u ulju, što ima trenutačan hidratizirajući i hranjiv učinak. Aktivni sastojci postepeno prodiru u kožu čime se ostvaruje duboka hidracija. Ulje avokada hrani i pomlađuje suhu kožu te ima sjajan učinak i na zrelu kožu. Zahvaljujući vitaminima E i A može se nanositi ne samo na suhu već i na problematičnu kožu (primjerice psorijatičnu). Idealna je za noćnu njegu.
Aquabelle Night
50 ml.

Saznaj više o C-RX proizvodu!
C-Rx Cream - Krema protiv celulita 

Predstavljamo rezultat najnovijih istraživanja - C-Rx Cream - novu kozmetičku formulu namijenjenu postizanju elastične i glatke kože. Aktivni sastojci kreme pomažu u očuvanju ljepote, zdravlja i čvrstoće kože.
C-Rx Cream
150 ml.

Saznaj više o Hand Body proizvodu!
Za njegu Vaše kože

Hand & Body Lotion prirodno je rješenje za održavanje ljepote kože. Štiti i njeguje vašu kožu. Pomlađuje ju i daje joj svilenkasti osjećaj. Svakodnevno štiti i njeguje vašu kožu.
Hand&Body Lotion
1 lit.

Saznaj više o IntiMoments proizvodu!

IntiMoments

je kozmetika za intimnu njegu jedinstvenog sastava, posebno razvijena za žene, čije aktivne tvari potpomažu zdravo funkcioniranje vagine i spolnih organa.

Što ovu kremu čini posebnom?
- Povećava količinu kolagena i elastina u tkivima, te vagini daje elastičnost i čvrstoću
- može pomoći održanje normalnog pH vagine i vaginalne flore
- može potaknuti oporavak od mikro ozljeda nastalih tijekom uobičajenih spolnih odnosa
- potpomaže zdravlje vagine, čime osigurava ravnotežu
IntiMoments
135 g.

Saznaj više o Silk Shine proizvodu!
Šampon za zdravlje kose

Šampon s Aloa verom i provitaminom B5 za sve tipove kose i svakodnevnu upotrebu. Svi sastojci su pažljivo odabrani i imaju blagotvorno djelovanje na kosu i vlasište. Ne sadrži sol, stoga ne nadražuje oči pa je pogodan i za njegu dječje kose.
Silk&Shine Shampoo
250 ml.

Saznaj više o Vein Care proizvodu!
Krema za vene i umorne noge

Aktivne tvari u proizvodu VeinCare čine ekstrakt dobiven iz pijavica i ekstrakta biljke siegesbeckia. Ove aktivne tvari djeluju antiupalno i umirujuće te utječu na poboljšanje stanja i estetsku kvalitetu kod proširenih vena. Ovaj balzam ublažava iscrpljenost kod umornih nogu.
Starenjem naše vene gube na elastičnosti, a venski zalisci postaju slabi dozvoljavajući krvi da se vraća unazad što dovodi do neprirodnog širenja vena koje postaju uočljivo plave. VeinCare sadrži jedinstvene aktivne tvari hirudin i ekstrakt Siegesbeckie Orientalis, koje svojim djelovanjem smanjuju bolove i grčeve u nogama, osjećaj težine i napetosti, te pojavu plavila u problematičnim zonama nogu.
VeinCare
75 ml.

Nema komentara:

Objavi komentar