nedjelja, 26. kolovoza 2012.

KLOROFIL




O proizvodu




Proizvod Klorofil sadržava aktivnu tvar klorofilin, tvar koja se smatra najjačim prirodnim sredstvom za zaštitu organizma od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta.

Kao antimutageni agent istražuje se preko 20 godina, te postoji velika količina podataka koje dokazuju antikancerogenu i antimutagenu snagu klorofila.

Klorofi pokazuje zaštitni učinak na izuzetno veliki raspon karcinogena, hvatajući u zamku snažne karcinogene tako da se veže na njihovu kičmu, onemogućavajući njihovo vezanje na DNK.

Klorofil je jedan od najvažnijih kelata u prirodi (kelacija - vezanje atoma teškog metala na kompleksne organske spojeve i izbacivanje iz organizma).

Njegova sposobnost da veže i uklanja teške metale, poput žive, iz organizma čini ga moćnim iscjeliteljem.


Primjena:
prevencija raka
zaštita od zračenja
čišćenje organizma od toksina
alkalizacija organizma
protiv Helicobacter Pylori
kod neugodnog zadaha iz usta
kod čira i gastritisa



Klorofilin je sposoban tvoriti čvrste veze sa kemikalijama za koje se zna da mogu prouzročiti rak - poliaromatski ugljikovodici u cigaretnom dimu, heterociklički amini u prženom i kuhanom mesu, te aflatoksin-B1 (opasni mikotoksin iz plijesni na namirnicama).

Mikotoksini su toksični sekundarni metaboliti određenih gljivica, prvenstveno plijesni. Uglavnom se smatraju neizbježnim onečišćivačima hrane za ljude i životinje i oni predstavljaju veliki problem u cijelome svijetu.

Dosad je poznato više od 400 različitih sekundarnih metabolita plijesni, a među njima su najznačajniji aflatoksini.

Gotovo svi mikotoksini su citotoksični i uništavaju stanične strukture kao što su membrane, te interferiraju s vitalnim staničnim procesima kao što je sinteza proteina, RNA i DNA. Nadopunjavajući prehranu klorofilinom, bitno smanjujemo količinu toksina, koje ulaze u krvotok iz želučano-crijevnog trakta.

Osim toga, klorofil ima izrazito alkalizirajuće djelovanje na organizam.

Naime, današnja prehrana bogata mesom, ribom, žitaricama, šećerom, gaziranim pićima, itd stvara u tijelu previše kiselina kojih se tijelo teško oslobađa. Ove se kisele tvari akumuliraju, uzrokujući kiselost tijela, izvrsnu podlogu za razvoj mnogih bolesti.

Klorofilin spada među najbolje prirodne iscjelitelje vanjskih i unutarnjih oštećenja i rana (čir, gastritis, žuljevi, ranice, dekubitus).

Klorofil je i odličan prirodni, unutarnji deodorans, pa se koristi kod neugodnog zadaha ili znoja.

Sastav :
Klorofilin iz alfalfa

Doziranje :
1 čajna žlica dnevno

Nema komentara:

Objavi komentar