četvrtak, 24. svibnja 2012.

Prava stvar za suhu i oštećenu kosu




Vaše zdravlje

Prava stvar za suhu i oštećenu kosu


Jedna od tri žene smatra da ima suhu kosu, dok ih čak 100 posto ima suhu kosu nakon ljeta. Pravi izbor za njegu suhe, oštećene i suncu izložene kose je upravo Klorane linija proizvoda s ekstraktom manga. Sastoji se od šampona, balzama, maske te seruma koji se ne ispire, a od sada nam Klorane pruža i novu mogućnost njege za suhu i oštećenu kosu – Mango ulje u raspršivaču.
Djelatni sastojci iz središta ploda
Uzgajano u Indiji tijekom više od 4000 godina, drvo manga poznato je po svojim oplemenjujućim svojstvima. U središtu ploda nalazi se koštica bogata masnim kiselinama.
Primjenom tradicionalne lokalne metode, u Laboratorijima Klorane se iz koštice manga dobiva maslac, čije masne kiseline dubinski hrane oštećenu vlas. Mango se bere prije no što dozrije, jer je biljka tada puna vitalnosti. Ekstrakcija se uvijek provodi hladnim postupkom.Tako dobivene djelatne tvari štite kosu od isušivanja.
Klorane linija proizvoda s ekstraktom manga
Njega suhe kose počinje pranjem Klorane Mango šamponom, nakon čega se kosa kondicionira i hrani balzamom, dok se za vrlo suhu i oštećenu kosu preporuča i maska. Za svakodnevnu prehranu duge i suhe kose oštećenih vrhova koristi se serum, koji se ne ispire i nježno obavija vlas.
Klorane Mango ulje u raspršivaču odlikuju hranjiva, obnavljajuća i UV protektivna svojstva, zbog čega je njegova primjena višenamjenska: intenzivna obnavljajuća njega, svakodnevna hranjiva njega i UV zaštita. Ulje se rasprši po kosi i ne ispire se. Ima bogatu formulu, ali ne masti i ne otežava kosu, ne sadrži konzervanse, paraben ni silikon i vodootporno je. Odlično je i za oštećenu, neposlušnu ili kovrčavu kosu, kojoj ujedno daje prekrasan miris.
Zaštitite ili obnovite svoju kosu isušenu djelovanjem sunca, vjetra ili morske vode. Kosa je nakon uporabe proizvoda iz Klorane Mango linije nahranjena, zaštićena, fleksibilna, sjajna i meka.


Vaše zdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar