srijeda, 2. studenoga 2016.

Vaše zdravlje: Fitobimbi - visoko kvalitetni i inovativni proizvodi bez GMO-a

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Fitobimbi - visoko kvalitetni i inovativni
proizvodi bez GMO-a

Linija Fitobimbi, talijanskog proizvođača fitoterapeutskih proizvoda Pharmalife, s 30 godina iskustva iz područja fitoterapije. sastoji se od visoko kvalitetnih i inovativnih proizvoda bez GMO-a. Svi proizvodi sadrže prirodne ekstrakte visoke kvalitete, a biljke koje se koriste u proizvodima uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, ne sadrže pesticide teške metale, umjetne arome, boje ni sladila.

Echinax

ECHINAX
Proizvod sadrži koncentrat jabučnog soka, suhi ekstrakt cvjetova crne bazge, opnastog kozlinca, korijena uskolisne ehinaceje i plodova šipka (standardiziran na 50% vitamina C) i ne sadrži gluten. Vitamin C, bakar i cink doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Način primjene: uzima se prije jela. Po potrebi, može se razrijediti s vodom ili drugom tekućinom (čaj, mlijeko, sok i sl.).
Upozorenje: Ne preporučuje se uzimati dulje od dva tjedna u kontinuitetu te kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti i HIV-a.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom nacinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog nacina života.

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar