srijeda, 19. listopada 2016.

Vaše zdravlje: Fitobimbi - visoko kvalitetni i inovativni proizvodi bez GMO-a

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Fitobimbi - visoko kvalitetni i inovativni
proizvodi bez GMO-a

Linija Fitobimbi, talijanskog proizvođača fitoterapeutskih proizvoda Pharmalife s 30 godina iskustva iz područja fitoterapije, sastoji se od visoko kvalitetnih i inovativnih proizvoda bez GMO-a. Svi proizvodi sadrže prirodne ekstrakte visoke kvalitete, a biljke koje se koriste u proizvodima uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, ne sadrže pesticide, teške metale, umjetne arome, boje ni sladila.

Immuno

Među brojnim proizvodima iz linije Fitobimbi, danas podsjećamo na IMMUNO, tekući dodatak prehrani s vitaminima, mineralima i biljnim ekstraktima (koncentrat jabučnoga soka, suhi ekstrakt plodova šipka, opnastog kozlinca i cvjetova crne bazge). Bakar, cink i vitamin B6 doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava. Proizvod ne sadrži gluten.

Način primjene: jednom dnevno prije jela. Po potrebi proizvod se može razrijediti s vodom ili drugom tekućinom (čaj, mlijeko, sok i sl.).

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom nacinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog nacina života.

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar