srijeda, 30. studenoga 2016.

Vaše zdravlje: Ducray Kelual DS -=?iso-8859-2?Q?=20jo=B9=20?=potpuniji program za ljuskava stanja=?iso-8859-2?Q?=20ko=BEe=20?=i=?iso-8859-2?Q?=20vlasi=B9ta?=

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Ducray Kelual DS - još potpuniji program za ljuskava stanja kože i vlasišta

Prhut je prilično čest problem. S njim se susreće oko 65 posto populacije, a kod čak 20 posto njih pojavljuje se redovito. Stanje se obično pogoršava dolaskom jeseni ili zime i češće pogađa muškarce. Bez obzira je li riječ o jednostavnom ili ozbiljnijem problemu, zajednička osobina nastanka svih oblika prhuti je proliferacija Malassezia gljivice. I dok su jednostavna ljuskava stanja uglavnom kozmetički problem, kod ozbiljnijih ljuskavih stanja, kao što su seborejični dermatitis, prisutne su promjene zbog kojih je uputno potražiti savjet liječnika.

Ducray Kelual DS

Kelual DS linija protiv težih oblika prhuti vodeća je linija DUCRAY laboratorija i zauzima prvo mjesto u segmentu prhuti u europskim ljekarnama. To svakako dokazuje učinkovitost koju linija pruža u tretmanu ljuskavih stanja vlasišta, lica i tijela praćenih svrbežom i crvenilom.

NOVO - Kelual DS pjenušavi gel
Od sada, linija Kelual DS nudi još potpuniji program, odnosno nadopunjena je proizvodom za higijenu - Kelual DS pjenušavi gel za lice i tijelo (200 ml).
Zahvaljujući djelatnim sastojcima, Kelual DS pjenušavi gel djeluje na sve čibenike ključne u razvoju ljuskavih stanja kože i vlasišta, praćenih svrbežom i crvenilom. Pirokton olamin je antifungalni sastojak koji umiruje svrbež uzrokovan Malassezia gljivicom. Cinkov glukonat smiruje upalu, glicerin ima hidratizirajuće djelovanje, dok blagi keratolitik Keluamid uklanja ljuske mehaničkim putem.

Kelual DS pjenušavi gel pruža rješenje za svrbež, crvenilo i uklanjanje ljusaka. Primjenjuje se dva puta dnevno, samostalno ili u kombinaciji s tretmanima protiv prhuti. Ne sadrži sapune ni mirise, a formula je biorazgradiva.

Potpuni program Kelual DS linije nudi tretman, higijenu, njegu i održavanje. Kelual DS šampon primjenjuje se tri puta tjedno kroz dva tjedna u fazi intenzivnog tretmana, a u fazi održavanja jednom tjedno, u kombinaciji s Elution zaštitnim šamponom. Kelual DS umirujuća krema primjenjuje se u akutnom stanju dva puta dnevno kroz dva tjedna, a u fazi održavanja dva puta tjedno. Krema je namijenjena njezi lica, a prikladna je i za primjenu na vjeđama.

Kelual DS pjenušavi gel može se bez liječničkog recepta nabaviti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a za savjet i pomoć pri odabiru proizvoda upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar