četvrtak, 17. listopada 2013.

Vaše zdravlje:=?iso-8859-2?Q?=20Sna=BEna?=, otporna i lijepa kosa

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Snažna, otporna i lijepa kosa

Blink intensive

Naše tijelo, pa i kosa, neprestano su izloženi brojnim vanjskim utjecajima, koji s vremenom, u kombinaciji s prirodnim procesom starenja, dovode do slabljenja i stanjivanja kose.

Nova formula za vlasište, kosu i nokte iz Laboratorija Ducray - Anacaps tri-ACTIVE kapsule - odnedavno je dostupna i u hrvatskim ljekarnama, a sadrži sve esencijalne tvari koje su potrebne kosi i noktima da bi obnovili i zadržali svoju vitalnost i snagu:

  • cistin i metionin, aminokiseline sa sumporom - olakšavaju rast kose i noktiju te im pojačavaju otpornost
  • vitaminski kompleks (vitamin E, piridoksin, biotin i nikotinamid) - aktivira metabolizam stanica kose i ojačava njihovu strukturu.
  • željezo (dnevna doza u obliku željezova sulfata) – ovaj dodatak novoj formuli temelji se na povezanosti ispadanja kose s nedostatkom željeza u tijelu, što je istaknuto u brojnim kliničkim i epidemiološkim studijama.

Zahvaljujući navedenim sastavnicama, Anacaps tri-ACTIV ima dopunjujući trostruki učinak, zbog čega predstavlja idealnu formulu za održavanje normalne kose, kože i noktiju. Njegovom primjenom postiže se novoizrasla kose bolje kvalitete, poboljšane gustoće i volumena, a primjeren je i za primjenu kod tankih i krhkih noktiju.

Anacaps tri-ACTIVE kapsule jamče vam učinkovitost, izvrsnu podnošljivost i jednostavnu primjenu - uzima se samo jedna kapsula dnevno. Ugodna su čokoladnog okusa.

Više pročitajte na: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2771/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar