srijeda, 23. listopada 2013.

Vaše zdravlje: Prvi sterilni emolijensi

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Prvi sterilni emolijensi

A-Derma Exomega D.E.F.I

Kad koža ne provodi svoju ulogu zaštitne barijere postaje previše propusna za tvari iz okoline, a tako i za kozmetičke proizvode koji se na nju nanose.

Budući da osobe s atopičnom i vrlo suhom kožom koriste velike količine emolijensa, Dermatološki laboratoriji
A-Derma uspjeli su osmisliti najučinkovitiju i ujedno najsigurniju formulu na tržištu emolijensa: A-Derma Exomega D.E.F.I proizvode (D.E.F.I = Device for Exclusive Formula Integrity).

U osmišljavanju ovih proizvoda, Dermatološki laboratoriji
A-Derma koristili su jedinstvenu tehnologiju proizvodnje sterilne kozmetike koju je razvila i patentirala sama tvrtka Pierre Fabre. Ova tehnologija omogućuje proizvodnju sterilnih formula u kojima nema ni konzervansa ni tvari koje djeluju kao konzervansi, nego sadrže samo najvažnije djelatne tvari neophodne atopičnoj i vrlo suhoj koži.

Exomega emolijentna krema D.E.F.I i Exomega emolijentni balzam D.E.F.I prvi su sterilni emolijensi s 0% konzervansa i tvari koje djeluju kao konzervansi, a koji se koriste u kozmetičkoj industriji uz dopuštenje Nacionalne agencije za sigurnost medicinskih i zdravstvenih proizvoda (ANSM - Agence nationale de sécurité du médicament et des produits de santé).

Potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više pročitajte na: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2770/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar