ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

Vaše zdravlje: Samo za=?iso-8859-2?Q?=20=BEene=20?=-=?iso-8859-2?Q?=20pomo=E6=20?=kod=?iso-8859-2?Q?=20kroni=E8nog=20?=ispadanja kose

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Samo za žene - pomoć kod kroničnog ispadanja kose

Ducray

Svi smo barem jednom u životu primijetili da nam kosa pojačano ispada. Ali nije svako ispadanje uzrok zabrinutosti. Ako nam dnevno ispadne manje od stotinjak vlasi, govorimo o fiziološkom ili normalnom ispadanju. Ispadanje kose mogu izazvati različiti činitelji, a otkrivanjem pravog uzroka učinkovito se možemo boriti protiv tog problema.

Neoptide losion - dvostruki učinak

Ducray linija proizvoda protiv ispadanja kose nudi Neoptide losion protiv kroničnog ispadanja kose kod žena, problema s kojim se susreće 25 posto žena u dobi od 35 do 45 godina i čak 35 do 45 posto žena starijih od 50 godina.

Neoptide losion ima dvostruko djelovanje: njegovi biološki aktivni sastojci produljuju anagenu fazu rasta kose, a vaskulotropni sastojci pojačavaju prokrvljenost vlasišta. Rezultat je znatno smanjenje ispadanja kose i povećanje njezina rasta. Njegova primjena preporučuje se najmanje tijekom tri mjeseca, za što je dovoljno jedno pakiranje (3x30 ml). Primjena je vrlo jednostavna: navečer se nanese 12 raspršivanja na vlasište, umasira se i ne ispire. Losion je vrlo ugodna mirisa i ne masti kosu, a pumpica ga čini jednostavnim za korištenje.

Da tretman bude potpun

Kako bi tretman protiv ispadanja kose bio potpun, laboratoriji Ducray nude dva dodatna proizvoda:
Anaphase šampon - priprema vlasište za primjenu losiona, i Anacaps koncentrat kapsule - za jačanje kose i vlasišta.

Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2594/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar