ponedjeljak, 17. lipnja 2013.

Vaše zdravlje:Vaše zdravlje - 15 godina=?iso-8859-2?Q?=20va=B9=20?=savjetnik u zdravlju i bolesti

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Vaše zdravlje - 15 godina vaš savjetnik u zdravlju i bolesti

Vaše zdravlje - broj 89

Godišnjice. Sjećanje na protok vremena i brojna događanja koja su ga ispunila, na mnoštvo lijepih trenutaka, ali i onih koje bismo možda radije zaboravili. Sjećanje na neke početke i teškoće koje su nas pratile, ali uvijek iznova jačale u nastojanju ostvarenja želja i dokazivanja samima sebi da mi to možemo. Oni koji nas na tom putu vjerno prate svjedoci su jednoga proteklog vremena, ogledalo našeg truda u sadašnjosti i snaga za budućnost koju teško možemo točno predvidjeti.

Jednu takvu godišnjicu želim podijeliti s vama, dragi čitatelji, jer upravo ste vi svjedoci naših nastojanja da naglasimo vrijednost ljudskog života kroz brojne aspekte. Vaš vodič za zdraviji život - časopis Vaše zdravlje - upravo ovim izdanjem obilježava 15 godina vaše vjernosti na kojoj vam zahvaljujem. I moram priznati, osjećaj je jako dobar. Treba reći i to da biti nekome savjetnik nije lako, jer interpretacije i ne moraju uvijek biti pozitivne. No, uvjerena sam da s vremenom spoznaje ipak pročišćavaju um, jačaju ljudsku bit i usmjeravaju na pravi put.

Koristim prigodu da se zahvalim i svim vanjskim suradnicima i članovima stručnog kolegija, koji cijelo ovo vrijeme nesebično prenose svoja znanja i iskustva, kao i svim poslovnim partnerima koji nas podržavaju.

U vjeri da će časopis Vaše zdravlje i dalje biti vaš vjerni savjetnik u zdravlju i bolesti, završit ću izrekom koja svima nama može donijeti samo dobro: "Uvijek je pravo vrijeme za učiniti ispravnu stvar." (Martin Luther King Jr.).

U nastavku, donosimo vam kratak pregled izdvojenih tema iz izdanja lipanj 2013. i ujedno podsjećamo na novu - kvartalnu periodiku (sljedeća izdanja rujan i prosinac 2013.)

Pratite nas na web stranici www.vasezdravlje.com i na Facebooku.

Tema broja: Fotoprotekcija - imperativ modernog doba

Termalna voda u dermokozmetici - sigurna, učinkovita i ugodna metoda za poboljšanje neugodnih

Rozaceja - individualan uspjeh liječenja

Suživot s herpes virusom - higijena kao preduvjet sprječavanja širenja i recidiva

Silikon hidrogel leće - leće koje su riješile propusnost kisika

Deklaracije - kako čitati osobnu iskaznicu prehrambenog proizvoda

Bicikliranje - vožnja u prirodi razvija više motoričkih sposobnosti

S vama su i naše stalne rubrike, koje u ovom broju dodnose:

Osim ovih tema, nadam se da će i ostale privući vašu pozornost te da ćete usvojena znanja iskoristiti u svrhu poboljšanja svog zdravlja kao i zdravlja svoje obitelji, unoseći novu kvalitetu u svoj život.

Srdačan pozdrav,

Carmen Rivier-Zurak, dr. med.
Glavna urednica

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar