srijeda, 22. svibnja 2013.

Vaše zdravlje: Onyster(R) - medicinski proizvod za lokalni tretman=?iso-8859-2?Q?=20gljivi=E8nih=20?=oboljenja noktiju

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Onyster® - medicinski proizvod za lokalni tretman gljivičnih oboljenja noktiju

Onyster

Uočavate li promjene na noktima, poput promjene boje (požutjeli ili previše bijeli nokti), izobličenja, zadebljanja ili odvajanja nokatne ploče, moguće je da imate simptome gljivične infekcije. Ako se ne liječe, gljivične infekcije noktiju mogu trajati godinama, širiti se s nokta na nokat i na kraju zahvatiti sve nokte, zato se već kod prvih promjena preporučuje potražiti savjet specijaliste dermatovenerologa. Liječenje se provodi lokalno i sistemski (tabletama).

Uspješnost lokalnog liječenja uvelike povećava odstranjenje oboljelog dijela nokta. Do sada je jedina metoda bila kirurško odstranjenje (avulzija) nokta. Kako bi se izbjegla kirurška avulzija, koja je često bolna i izlaže oboljelog riziku od infekcije, francuska farmaceutska tvrtka Pierre Fabre osmislila je Onyster® mast, medicinski proizvod koji omogućuje kemijsku avulziju oboljelog dijela nokta, koja ne uzrokuje bol, traumu niti dovodi bolesnika u opasnost od infekcije. Onyster® mast sadrži 40 posto ureje, koja omekšava i olabavljuje samo oboljeli dio nokta, ne zadirući u njegov zdravi dio, zbog čega liječnik ili bolesnik mogu jednostavno odrezati i ukloniti oboljeli nokat (škaricama ili grickalicom).

Onyster® mast omogućuje brzo i učinkovito liječenje zahvaljujući Onyster® flasteru, čija je istodobna primjena obvezna. Onyster® flaster sastoji se od vodootpornog poliuretana, a s obzirom da je ergonomskog oblika nokta omogućuje da Onyster® mast ostaje na mjestu nanošenja tijekom 24 sata.

Onyster® mast nanosi se jednom dnevno tijekom tri tjedna, ispod Onyster® flastera.

Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1970/
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1919/
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2459/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar