srijeda, 12. rujna 2012.

Vaše zdravlje: Vratite suncem izgubljeni sjaj

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Vratite suncem izgubljeni sjaj

Merz Spezial Dražeje

Koliko god boravak na suncu i kupanje u moru i bazenima predstavljaju ugodu i odmor za dušu i tijelo, na koži i kosi ostavit će neželjene tragove.

Iako koža postane preplanula, istodobno je suha i perutava. Kako bi se oporavila, nije dovoljno njegovati je izvana, nego treba posegnuti za obnovom iznutra. Na prehranu kože iznutra utječu prijeko potrebne tvari koje pospješuju obnovu stanica kože, dok je vitamini A, C i E kao antioksidansi štite od štetnog djelovanja slobodnih radikala i sprječavaju njezino prijevremeno starenje.

Učinak sunca i morske soli nije osobito blagotvoran ni za kosu. Nerijetko, povratak s ljetovanja zahtijeva neodgodivi posjet frizerskom salonu zbog ispucalih i rascvjetalih vrhova. No, kao i kod kože, potpuna obnova strukture kose i noktiju moguća je jedino iznutra. Ako su opskrbljeni vitalnim tvarima u korijenu, rezultat će biti zdravija i bujnija kosa, te čvrsti nokti cijelih vrhova i bez zanoktica.

Merz Spezial Dražeje - jačaju vašu prirodnu ljepotu
Merz Spezial Dražeje predstavljaju kombinaciju 14 hranjivih sastojaka odgovornih za poboljšanje kvalitete strukture kože, kose i noktiju. Kako biste svojoj koži i kosi vratili suncem narušen sjaj, koristite ih tijekom dva do tri mjeseca, dva puta dnevno. Preporuča se provesti dvije "kure" godišnje - prvu u proljeće s ciljem pripreme kose, kože i noktiju za izlaganje suncu, a drugu u jesen, kada je potrebno pomoći im u oporavku od štetnog utjecaja morske soli i sunčeva zračenja.

Više pročitajte na:
www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1371/
www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1146/

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar