srijeda, 19. rujna 2012.

Vaše zdravlje:


Vaše zdravlje

Kroz trudnoću bez strija

Elancyl
Uz mnogo prekrasnih stvari koje vežemo uz trudnoću, postoji i nekoliko onih malo manje lijepih, a pojava strija je jedna od njih.
Prevencija je ključna
U borbi protiv strija prevencija je ključni moment. U tom smislu preporučamo Elancyl kremu za prevenciju strija koja ima:
  • zaštitno djelovanje - kompleks za restrukturiranje i regeneraciju (vitamin E i provitamin B5) stimulira sintezu kolagena i elastina te štiti integritet potpornog tkiva.
  • hranjivo djelovanje - hranjive tvari prirodnog podrijetla i ulje šafranike hrane kožu i čine je elastičnom i otpornijom na rastezanje.
Krema je lagane teksture, ne masti kožu, blagog je mirisa i ne sadrži paraben. Preporučuje se koristiti je od četvrtog mjeseca trudnoće na dalje.
Učinkovitost testirana na trudnicama* - 82,5% bez strija nakon poroda
* Rezultati dobiveni testiranjem 40 žena koje su koristile Elancyl kremu za prevenciju strija nakon prvog tromjesečja trudnoće, tijekom četiri do šest mjeseci, bez ikakva dodatnog tretmana.
Način primjene - Elancyl kremu za prevenciju strija koristiti jednom do dva puta dnevno na zonama nastanka strija. S primjenom započeti nakon trećeg mjeseca trudnoće.
Ako su strije već prisutne...
... preporučamo upotrebu Elancyl gela za korekciju strija, koji vidno smanjuje veličinu i dubinu strija te ih prikriva. Djelatne tvari gela potiču sintezu novih izdanaka elastina te tako djeluju na obnavljanje i restrukturiranje.
Način primjene - Elancyl gel za korekciju strija nanositi na strije i masirati dok se ne upije ujutro i navečer, minimalno kroz dva mjeseca. Ne koristiti tijekom trudnoće i dojenja.


Vaše zdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar