petak, 11. prosinca 2015.

Vaše zdravlje: Sinomarin(R) Babies - odmah od=?iso-8859-2?Q?=20ro=F0enja?=

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Sinomarin® Babies - odmah od rođenja

Sinomarin® Babies

Higijena nosića novorođenčadi i beba dio je rutinske njege i važna jer može spriječiti začepljenost nosića i omogućiti bebi da lakše diše te spriječiti moguću pojavu komplikacija, kao što su upala uha i grla.

Sinomarin® Babies potpuno je siguran prirodni preparat za higijenu nosića beba, koji zdravstveni stručnjaci preporučaju u više od 40 zemalja svijeta. Jedina je hipertonična otopina koja se smije davati bebama već od samog rođenja, dok su sve ostale hipertonične otopine namijenjene bebama s navršenih tri mjeseca starosti. Hipertonična otopina morske vode zapravo je razrijeđena morska voda, koja se puni u ambalažu pod strogim farmaceutskim nadzorom i na način koji onemogućuje razvoj štetnih mikroorganizama uslijed dužeg stajanja.

Iako se u slučaju začepljenog nosića kod beba preporučuju i niske doze lijekova (najslabija koncentracija efedrina), bolje ih je izbjegavati ako je ikako moguće. Za razliku od lijekova, u slučaju primjene Sinomarin® Babies ne postoji niti jedna zabilježena nuspojava, zbog čega se može koristiti bez ograničenja onoliko često i onoliko dugo koliko je potrebno.

Sinomarin® Babies uputno je koristiti i za njegu nosne sluznice bebe u situacijama kad ona boravi u prostoru s centralnim grijanjem, jer će navlažiti isušenu sluznicu i poduprijeti njezinu prirodnu funkciju.

Samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2960/
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2882/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar