srijeda, 2. prosinca 2015.

Vaše zdravlje: Rhealba zob za fragilnu, krhku=?iso-8859-2?Q?=20ko=BEu?=

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Rhealba® zob za fragilnu, krhku kožu

Rhealba<sup>®</sup>

a-derma je prva dermokozmetička linija proizvoda, čija prirodna djelatna tvar biljnoga podrijetla umiruje iritiranu i oštećenu kožu, a pritom štiti nježnu i fragilnu (krhku, osjetljivu) kožu. Cijela linija proizvoda duguje svoj uspjeh jedinstvenoj biljci - Rhealba® zobi, za koju su Dermatološki laboratoriji a-derma postali ekspert. Iz te čiste bijele zobi, selekcionirane među više od 80 sorti, Dermatološki laboratoriji a-derma izdvojili su dragocjene djelatne tvari za dobrobit kože, koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem.

a-derma osnovna linija proizvoda za higijenu i njegu fragilne kože djece i odraslih

a-derma dermatološki sindet s mlijekom Rhealba® zobi 100 g - Blaga osnova za čišćenje udružena s mlijekom Rhealba® zobi pomaže u očuvanju hidrolipidnog filma kože i djeluje umirujuće. Za lice i tijelo.

a-derma pjenušavi gel s mlijekom Rhealba® zobi 250 ml i 500 ml - Ovaj proizvod stvara obilnu kremastu pjenu za higijenu. Djeluje blago, a ujedno štiti kožu. Osvojit će vas njegov blagi miris. Za lice i tijelo.

a-derma krema za njegu kože s mlijekom Rhealba® zobi 50 ml - Ova krema za svakodnevnu njegu pravi je koncentrat nježnosti koji hidriratizira i umiruje kožu. Fina i baršunasta tekstura posebno je ugodna i brzo se upija ne ostavljajući masne tragove. Za lice i tijelo

a-derma krema za ruke s mlijekom Rhealba® zobi 50 ml - Formula s glicerinom, za obnavljanje zaštitnog hidirolipidnog filma kože, i vitaminom E, koji sprječava djelovanje slobodnih radikala. Ova hranjiva, obnavljajuća i zaštitna krema lako se nanosi, ugodne je teksture i blaga mirisa. Nježno oblaže oštećenu kožu ruku.

a-derma balzam za usne s mlijekom Rhealba® zobi 15 ml - Ovaj proizvod, bogat biljnim uljima i mineralnim voskovima, predstavlja SOS njegu oštećenih usana za cijelu obitelj. Djeluje umirujuće, hrani, štiti i oštećenim usnama vraća mekoću i elastičnost. Sadrži samo osam pomno odabranih sastojaka.

Samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više pročitajte na: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2945/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar