srijeda, 21. listopada 2015.

Vaše zdravlje:=?iso-8859-2?Q?=20Ba=B9=20?=poput tate... Ili ipak ne?

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Baš poput tate... Ili ipak ne?

Neoptide

Ako kažemo da će se svaki drugi muškarac do pedesete godine susresti s ovim problemom, da su uzroci hormonski i povezani s naslijeđem te da ima velik estetski utjecaj, što bi vam prvo palo na pamet?

Naravno, odgovor je kronično ispadanje kose ili androgenetska alopecija. To je pojava koja pogađa muškarce, ali i žene, pri čemu dolazi do skraćivanja ciklusa rasta vlasi, njihova pojačana ispadanja i pretvorbe normalnih vlasi u velus dlake, koje su male, tanke, svijetle i slabo vidljive. Gubitak kose je postupan, progresivan i obično prati određeni uzorak zahvaćenosti vlasišta. Tako se kod muškaraca najprije prorjeđuje kosa uz liniju čela, zatim bočno kod zalizaka pa na tjemenu, a s vremenom se ta područja mogu i spojiti. Kod žena je uzorak malo drugačiji - kosa se prorjeđuje difuzno, najviše na tjemenu, bez prorjeđivanja uz liniju čela.

Zabilježeno je da će 80 posto muškaraca čiji je otac bio pogođen kroničnim ispadanjem kose doživjeti jednako iskustvo do četrdesete godine života. Iako je to fiziološki proces, a posljedice uglavnom samo estetske prirode, kod nekih muškaraca negativno utječe na zadovoljstvo i samopouzdanje. Stoga je važno reagirati već na prve znakove ispadanja kose.

Jedan losion - dva djelatna sastojka - tri učinka

Zahvaljujući jedinstvenoj i patentiranoj kombinaciji dvaju komplementarnih i sinergističkih sastojaka, peptidoxyla-4 i monolaurina, Ducray je sada u mogućnosti ponuditi Neoptide MEN losion protiv ispadanja kose, čiji djelatni sastojci utječu na više čimbenika povezanih s kroničnim ispadanjem kose, već od pojave prvih znakova.

Osim što produljuje životni ciklus vlasi i podržava rast kose, Neoptide MEN losion sprječava i moguće buduće poremećaje koji bi doveli do ispadanja kose. Zato se preporučuje muškarcima s prvim znacima ispadanja kose, kao i onima koji još nemaju vidljivih znakova, ali imaju slučajeva ispadanja kose u obitelji.

Neoptide MEN losion jednostavan je za primjenu: raspršuje se na suho ili vlažno vlasište jednom dnevno, uglavnom na vrh glave (područje ćelavljenja). Njegova lagana tekstura dopušta optimalnu apsorpciju bez mašćenja kose. Već od samih početaka primjene vraća kosi snagu i vitalnost. Iznimno dobro se podnosi, pa je prikladan i za najosjetljivije vlasište. Jedna bočica dovoljna je za tri mjeseca primjene. Za maksimalan učinak preporučuje se uporaba zajedno s Ducray Anaphase šamponom.

Više pročitajte na: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/3111/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar