četvrtak, 8. listopada 2015.

Vaše zdravlje: Akne u odrasloj dobi i prvi znakovi starenja=?iso-8859-2?Q?=20ko=BEe=20?=NOVO=?iso-8859-2?Q?=20rje=B9enje=20?=iz laboratorija Avene

Vaše zdravlje

Akne u odrasloj dobi i prvi znakovi starenja kože
NOVO rješenje iz laboratorija Avène

Avene

Svjesni činjenice da se broj odraslih žena koje imaju problem akne iz godine u godinu povećava, stručnjaci iz dermatoloških laboratorija Avène osmislili su proizvod TriAcneal EXPERT, koji učinkovito tretitra trajne nepravilnosti i ožiljke od akne, te pomaže spriječiti pojavu prištića u odrasloj dobi.

TriAcnéal EXPERT emulzija pruža sveobuhvatnu njegu kože zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima Diolenylu, X-Pressinu i retinaldehidu.

- Diolenyl je molekula koja osigurava prijeko potrebno protuupalno i antibakterijsko djelovanje proizvoda. Svojim trostrukim selektivnim djelovanjem pomaže ukloniti prištiće i mitesere, spriječiti širenje upale i smanjiti pojavu crvenila.

- X-Pressin je keratolitik nove generacije, koji omogućuje precizno i kontrolirano ljuštenje kože, koje se može usporediti s fiziološkim procesom, a sve to bez prisustva AHA (alfa hidroksi kiselina - glikolna i mliječna kiselina) i BHA (beta hidroksi kiselina - salicilna kiselina). Učinkovito sprječava zatvaranje pora i nastanak crnih i bijelih prištića. Koža izgleda zaglađeno.

Avene TriAcneal Expert - Retinaldehid je vrlo moćna molekula koja djeluje kao prekursor retinoične kiseline (vitamina A). Tretira ožiljke od akne i sprječava njihovo nastajanje, omogućuje anti-age učinak i učinkovito zaglađuje fine linije i plitke bore.

Kao i svi proizvodi brenda Eau thermale Avène, i TriAcneal EXPERT emulzija sadrži Avène termalnu izvorsku vodu, koja svojim jedinstvenim sastavom djeluje umirujuće i antiiritacijski na osjetljivu kožu i savršeno upotpunjuje formulu.

TriAcneal EXPERT emulzija je hidratantne i ugodne teksture koja se lako upija u kožu i nježnog je mirisa. Koristi se jednom dnevno, navečer, nakon temeljitog čišćenja kože lica. Redovitom uporabom koža postaje glatka i sjajna, s vidljivo užim porama i bez masnog sjaja.

Više pročitajte na: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/3090/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar