srijeda, 29. travnja 2015.

Vaše zdravlje: Univerzalni antiseptik - za svaku situaciju

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Univerzalni antiseptik - za svaku situaciju

Octenisept®

Antiseptik je važan dio svake kućne i putne ljekarne. Čak i kad ste vrlo oprezni, ne možete izbjeći pokoju ogrebotinu ili posjekotinu, ali možete naučiti pravilno ih tretirati i tako ubrzati cijeljenje rane.

Za razliku od pojedinih antibiotika, tijekom Octenisept® je univerzalni antiseptik vrlo širokog spektra djelovanja - djeluje na sve vrste mikroorganizama (bakterije, viruse i gljivice), koji djeluje brzo i pouzdano (već nakon 30 sekundi). Nakon nanošenja treba pričekati minutu da se postigne potpun antiseptički učinak, koji traje i do 24 sata. Prikladan je u svakoj prilici i za sve vrste rana: ogrebotine, posjekotine, opekline, ubode insekata, ugrize životinja.
Odlično se podnosi, bez iritacije. Primjena je bezbolna jer ne sadrži alkohol, što je izuzetno bitno kod djece. Bezbojan je i ne ostavlja mrlje na odjeći. Mogu ga upotrebljavati trudnice i dojilje, a naročito je prikladan za djecu svih uzrasta.
U ovim ljetnim mjesecima možete ga zalediti i koristiti u obliku kockica leda, što će osim antiseptičkog pružiti i ugodan osjećaj hlađenja koji će ublažiti bol.

Octenisept® gel je inovativna formula koja optimalno opskrbljuje ranu vlagom i formira zaštitni sloj koji sprječava prodor bakterija. Na taj način štiti od infekcije te pospješuje i ubrzava prirodno cijeljenje rane. Lagane je teksture koja ne ostavlja masni trag, bezbojan je i ne peče pri nanošenju. Mogu ga koristiti baš svi.

Octenisept® gel

Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2989/
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2873/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar