srijeda, 8. travnja 2015.

Vaše zdravlje: Cleanance EXPERT - novost u tretmanu masne=?iso-8859-2?Q?=20ko=BEe=20?=sklone nepravilnostima i nastanku akne

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Cleanance EXPERT - novost u tretmanu masne kože sklone nepravilnostima i nastanku akne

Cleanance EXPERT - novost u tretmanu masne kože sklone nepravilnostima i nastanku akne

Stručnjaci laboratorija Avène koncentrirali su svu svoju stručnost kako bi kreirali Cleanance EXPERT, novi proizvod u liniji za masnu kožu sklonu nepravilnostima i nastanku akne.
Cleanance EXPERT je proizvod s potpuno novim pristupom. Nikad prije viđena strategija i ciljano djelovanje na nepravilnosti, uz istodobno poštivanje fiziologije kože.

Cleanance EXPERT sadrži:

  • Diolényl®* - patentiranu inovaciju farmaceutske kuće Pierre Fabre, s trostrukim selektivnim djelovanjem, koja smanjuje proliferaciju bakterija i crvenilo te potiče otklanjanje prištića
  • X-Pressin™* - pomaže otklanjanju mitesera i izglađuje teksturu kože
  • Monolaurin* - regulira povećanu proizvodnju loja
  • Avène termalna izvorska voda - djeluje umirujuće i antiiritacijski.

Cleanance EXPERT je kremasta emulzija koja se lako razmazuje te pruža osjećaj ugode i svježine. Brzo se i potpuno upija te ostavlja kožu baršunasto mekom uz završni sloj poput pudera, bez ostataka filma ili osjećaja ljepljivosti. Ovaj galenski pripravak s hidratizirajućim i matirajućim učinkom služi za svakodnevnu njegu lica s nepravilnostima.

Način primjene: Nanosi se ujutro i/ili navečer na lice prethodno očišćeno jednim od Cleanance proizvoda za higijenu. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s terapijom protiv akne.


Više pročitajte na:
http://www.eau-thermale-avene.com.hr/Cleanance-2015

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar