petak, 12. rujna 2014.

Vaše zdravlje: Ljepota dolazi iznutra

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Ljepota dolazi iznutra

Ljepota dolazi iznutra

Svaka žena je posebna, jedinstvena, neponovljiva... Njezina ljepota odražava stanje uma i tijela, našeg osobnog hrama kojega moramo njegovati ne samo izvana već ponajviše iznutra. A prvi pokazatelji pravilne njege i zdravog načina života su upravo zdrava koža, kosa i nokti.

Lijepi i zdravi i nakon ljeta
Ljetno godišnje doba svakako je specifično za naše tijelo, jer uza sve pozitivne učinke, vanjski čimbenici (toplina, UV zračenje, vjetar...), prekomjerno znojenje i sol na našem tijelu uzrokuju promjene koje se najprije odražavaju na kosi, koži i noktima.

Za vrijeme ljetnih mjeseci pripadnice ljepšega spola posvećuju više pažnje njezi kože, ali najčešće samo izvana, istodobno zaboravljajući na prehranu iznutra. Iako se ljepota žene često promatra kroz niz svakodnevnih rituala, briga o koži, kosi i noktima može biti jednostavna i učinkovita zdrava navika. Kosa i nokti moraju se već u korijenu opskrbiti vitalnim tvarima potrebnima za dobar i kvalitetan rast, a koža specifičnim tvarima potrebnima za regeneraciju njezina površinskog sloja, od kojih neke organizam može sam sintetizirati dok neke unosimo isključivo putem hrane.

Ukoliko vaša kosa ima ispucale vrhove, pojačano opada, teže se raščešljava i gubi prirodni sjaj, nokti pucaju, zanoktice bole i smetaju, a koža je suha, perutava i gruba, vrijeme je da probudite svoju prirodnu ljepotu hraneći je iznutra.

Proizvedene prema posebnim potrebama žene, MERZ SPEZIAL dražeje uravnotežena su kombinacija 14 najvažnijih tvari potrebnih za odvijanje bioloških procesa zaslužnih za obnovu i jačanje kose i noktiju te regeneraciju kože. U mnogim slučajevima učinak je vidljiv već nakon tri tjedna primjene, a preporučeno vrijeme uzimanja je dva do tri mjeseca.

Način primjene: popiti jednu do dvije dražeje dnevno s malo vode.
Sadržaj: jedno pakiranje sadrži 60 dražeja.

MERZ SPEZIAL dražeje - probudite svoju prirodnu ljepotu
MERZ SPEZIAL dražeje dostupne su u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.


Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1371/
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1556/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar