srijeda, 28. svibnja 2014.

Vaše zdravlje: Upala=?iso-8859-2?Q?=20mokra=E6nog=20?=mjehura

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Upala mokraćnog mjehura

SMIRUJE UPALU I OTKLANJA TEGOBE

SMIRUJE UPALU I OTKLANJA TEGOBE


CYSTINOL® obložene tablete su tradicionalni biljni lijek koji sadrži suhi ekstrakt lista medvjetke. Ima širok antimikrobni spektar, koji obuhvaća bakteriju Escherichiu coli i druge uobičajene uzročnike infekcija donjeg dijela mokraćnog sustava. Namijenjen je liječenju upale mokraćnog mjehura i mokraćne cijevi kod žena starijih od 18 godina.

Za razliku od pojedinih antibiotika, tijekom višedesetljetne primjene Cystinola® nije zabilježen razvoj otpornosti mikroorganizama. Prirodnog je sastava i dobro se podnosi. Interakcije s drugim lijekovima nisu zabilježene. Za razliku od uroloških čajeva i dodataka prehrani koji sadrže ekstrakt lista medvjetke, djelotvornost Cystinola® znanstveno je potvrđena, a njegova dnevna doza optimalna i u skladu s preporukama Europske Medicinske Agencije.

Zahvaljujući kombiniranom uroantiseptičkom i protuupalnom djelovanju, Cystinol® ciljano uništava bakterije uzročnike upale mokraćnog mjehura, smiruje upalu te brzo i učinkovito otklanja prateće tegobe. Tijekom njegove primjene savjetuje se istodobno uzimanje dovoljnih količina tekućine (dvije do tri litre dnevno), mirovanje i utopljavanje. Ukoliko nakon četiri dana terapije ne uslijedi poboljšanje, potrebno je savjetovati se s liječnikom, koji će nakon bakteriološke analize mokraće i antibiograma propisati dodatnu terapiju koju Cystinol® nadopunjava.

POMOĆ KOD PONAVLJAJUĆE UPALE MOKRAĆNOG MJEHURA

POMOĆ KOD PONAVLJAJUĆE UPALE MOKRAĆNOG MJEHURA


Novitet koji predstavlja rješenje problema ponavljajućih infekcija mokraćnog sustava je tradicionalni biljni lijek UROCUR®. Urocur® sadrži suhi ekstrakt zeleni europske zlatnice, koja svojim diuretskim djelovanjem potiče brzo izlučivanje mokraće i time lakše ispiranje bakterija iz mokraćnog sustava. Njegov spazmolitički učinak osigurava opuštanje glatkih mišića u stjenci mokraćnih puteva, što rezultira olakšanim i potpunijim mokrenjem, a protuupalno djelovanje ublažava upalni proces i smanjuje iritaciju sluznice mokraćnog sustava.

Zbog svojih jedinstvenih značajki i potpuno prirodnog sastava Urocur® se koristi za prevenciju i liječenje:

  • ponavljajućih infekcija mokraćnog sustava
  • bubrežnog pijeska i mokraćnih kamenaca
  • iritabilnog mokraćnog mjehura.

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar