srijeda, 14. svibnja 2014.

Vaše zdravlje: Nova generacija emolijensa

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Nova generacija emolijensa

Nova generacija emolijensa

Pri odabiru proizvoda za njegu atopične i vrlo suhe kože možemo se odlučiti za osnovni emolijens ili za emolijens nove generacije, koji nije samo pomoćna terapija, već ima i djelovanje usmjereno na osnovni patološki proces.

Prva odlika emolijensa nove generacije je učinkovitost, što znači da obnavlja zaštitnu barijeru kože i ima umirujuće i protuupalno djelovanje. Druga odlika je sigurnost, jer je riječ o proizvodima koji se svakodnevo, nekoliko godina, u velikim količinama nanose na kožu koja ima oštećenu funkciju barijere.

Sterilna formula, bez konzervansa
Dermatološki laboratoriji A-Derma osmislili su iznimno učinkovitu i ujedno najsigurniju formulu na tržištu emolijensa: A-Derma Exomega D.E.F.I (Device for Exclusive Formula Integrity) proizvode, koristeći jedinstvenu tehnologiju proizvodnje sterilne kozmetike koju je razvila i patentirala sama tvrtka Pierre Fabre. Ova tehnologija omogućuje proizvodnju sterilnih formula koje ne sadrže konzervanse ni tvari koje djeluju kao konzervansi, a posebno (D.E.F.I) pakiranje sprječava kvarenje i kontaminaciju.

A-Derma Exomega emolijentna krema D.E.F.I 200 ml - MPC = 143,89 kn

A-Derma Exomega emolijentni balzam D.E.F.I 200 ml - MPC = 161,16 kn

Samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar