srijeda, 27. ožujka 2013.

Vaše zdravlje: Sterilna kozmetika - kozmetika=?iso-8859-2?Q?=20budu=E6nosti?=

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Sterilna kozmetika - kozmetika budućnosti

Sterilna kozmetika

Kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za najosjetljiviju kožu, Avéne dermatološki laboratoriji, postavili su temelje novoj generaciji dermokozmetičkih proizvoda, otkrićem jedinstvenog procesa koji omogućuje da proizvodi sadrže isključivo sastojke neophodne za kožu, bez konzervansa ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Proizvodi su sterilni i ostaju sterilni tijekom cijelog vremena uporabe. Sterilna kozmetika namijenjena je najosjetljivijoj koži, netolerantnoj koži sklonoj iritacijama ili alergijama sklonoj koži.

Sterilna kozmetika je jedinstveni proces u dermokozmetici koji uključuje nekoliko postupaka.

Sterilizacija tijekom proizvodnje
Proces proizvodnje koji uključuje i sterilizaciju formule samog proizvoda zahtijeva specifično okruženje i proizvodne pogone koji udovoljavaju najvišim tehnološkim zahtjevima, kao i znanje i iskustvo u proizvodnji u sterilnim uvjetima. Tvrtka Pierre Fabre i Avéne dermatološki laboratoriji patentirali su jedinstveni proizvodni proces, razvijen na osnovi dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji lijekova, osobito injekcionih.

Patentirani sustav hermetičkog zatvaranja tube s proizvodom - D.E.F.I system (Device for Exclusive Formula Integrity)
D.E.F.I sustav zatvaranja je inovativni sustav zatvaranja tube proizvoda, jedinstven u svijetu dermokozmetike, koji sprječava bakterijsku kontaminaciju proizvoda i osigurava sterilnost proizvoda tijekom uporabe. Uz D.E.F.I sustav zatvaranja proizvod ne mora sadržavati parabene i tvari koje djeluju kao konzervansi te ostaje sterilan i zaštićen tijekom cijelog vremena uporabe.

Odabir samo neophodnih sastojaka
Ovaj jedinstveni proces omogućuje vrlo strog odabir formule proizvoda za higijenu i njegu kože s minimalnim brojem neophodnih sastojaka visoke čistoće i odlične podnošljivosti, a bez dodatka tvari koje iritiraju kožu. Također omogućuje i eliminaciju nepotrebnih sastojaka, potencijalnih iritansa i alergena: parabena i tvari koje djeluju kao konzervansi, parfema ili emulgatora.

Sterilna kozmetika znači da će Vaša koža dobiti samo ono što je neophodno i esencijalno jer
pruža jedinstvenu sigurnost i maksimalnu učinkovitost za najosjetljiviju kožu

Više pročitajte na:
www.preosjetljivakoza.com.hr

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar