srijeda, 21. studenoga 2012.

Vaše zdravlje: Ljepota dolazi iznutra


Vaše zdravlje

Ljepota dolazi iznutra


U ženskoj prirodi je da žele lijepo izgledati, stoga vlastitom izgledu poklanjaju mnogo pažnje. Na žalost, rijetke su one s prirodno savršenom kožom, kosom i noktima.
U njegu izvana uključeni su frizeri, kozmetičari, vizažisti i pedikeri, ali to često nije dovoljno da se postigne dugotrajan besprijekoran izgled kose, kože i noktiju. Kosa i nokti moraju se već u korijenu opskrbiti vitalnim tvarima potrebnima za rast i dobru kvalitetu, dok su za regeneraciju površinskog sloja kože nužne određene specifične tvari. Neke organizam može sam sintetizirati u dovoljnim količinama, neke baš i ne, dok ostale unosimo isključivo putem hrane.
Jeste li primijetili ...
  • da vam kosa opada više negoli je uobičajeno (oko 100 vlasi na dan), vrhovi su rascvjetani, kosa se teško raščešljava, oblikuje i nema sjaja?
  • da nokte režete gotovo do jagodica, jer zbog pucanja ne mogu ni narasti pa uz četiri duga nokta na ruci imate jednog kratkog "uljeza"?
  • zanoktice koje bi u trenucima nervoze najradije odgrizli, jer, osim što smetaju, kada se upale još i bole?
  • da je Vaša koža suha, perutava i gruba?
Ako ste se prepoznali...
Ukoliko vam je nešto od nabrojenoga dobro poznato iz vlastitog iskustva, preporučujemo Merz Spezial dražeje.
Proizvedene prema posebnim potrebama žene, Merz Spezial dražeje uravnotežena su kombinacija vitalnih tvari i tvari za izgradnju potrebnih za odvijanje prirodnog tijeka bioloških procesa zaslužnih za rast kose i noktiju, te regeneraciju kože.
Glatka i mekana koža, sjajna i bujna kosa te lijepi i čvrsti nokti postižu se stalnom i dugotrajnom izgradnjom i obnovom iznutra. U mnogim slučajevima učinak je vidljiv već nakon tri tjedna primjene, a preporučeno vrijeme uzimanja dražeja je dva do tri mjeseca. Primjena se može ponavljati u nekoliko godišnjih kura, osobito tijekom zime i ljeta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta koji oštećuju kožu, kosu i nokte.
Merz Spezial dražeje jačaju vašu prirodnu ljepotu.

Vaše zdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar