ponedjeljak, 16. travnja 2018.

Vaše zdravlje: Preuzmite kontrolu nad svojom linijom uz Elancyl

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Preuzmite kontrolu nad svojom linijom uz Elancyl

Svako proljeće suočavamo se s istim problemom: veliki neprijatelj naše vitke linije, celulit, ponovo nam stvara nelagodu pa svaki put iznova smišljamo strategiju kako ga se riješiti prije ljeta. Uz celulit, posljedice neželjenog yo-yo efekta čine i druge nepravilnosti; strije i opuštena koža s udubljenjima. Pitanje koje se nameće je možemo li sve nepravilnosti riješiti u jednom jednostavnom koraku?
Odgovor je – da!

NOVO – Elancyl SLIM DESIGN ulje za vitkost

Elancyl SLIM DESIGN ulje za vitkost

Elancyl laboratoriji, stručnjaci u borbi protiv celulita još od 1971., predstavljaju osnovni korak u borbi za vitkost – jedinstvenu inovaciju 2u1 – Elancyl Slim Design Ulje za vitkost, koje svoj učinak pokazuje već nakon sedam dana primjene: djeluje na strije, “narančinu kore” i opuštenu kožu s udubljenjima.

S obzirom da formula u dvije faze omogućuje bolju učinkovitost djelatnih tvari, Elancyl laboratoriji su razvili prvu patentiranu bifaznu formulu za vitkost koja sadrži kofein. U vodenu fazu integrirali su kofein i bršljan, odgovorne za fiziološku detoksikaciju tkiva te razgradnju i uklanjanje masnoća. Uljna faza idealna je omekšavanje kože i masažu, čime se pospješuje učinak detoksikacije. Uljnu fazu čini djelatni sastojak protiv strija, ulje podlanka, koje pospješuje elastičnost i podatnost kože te sprječava i smanjuje pojavu strija.

Uz klinički dokazanu učinkovitost, Elancyl Slim Design Ulje za vitkost pruža izuzetnu ugodu prilikom primjene. Udobnost i senzualnost ulja u kombinaciji s prirodno osvježavajućim mirisom vode pruža potpuni osjećaj zadovoljstva. Nema ljepljivu teksturu i brzo se upija.

Elancyl Slim Design Ulje za vitkost svojim revitalizirajućim i osnažujućim mirisom učinit će vašu svakodnevnu rutinu neodoljivom.

Elancyl SLIM DESIGN ulje za vitkost, 150 ml
dostupno je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar