srijeda, 29. ožujka 2017.

Vaše zdravlje: Ducray Melascreen PHOTO-AGING ekskluzivna=?iso-8859-2?Q?=20no=E6na=20?=njega protiv fotostarenja

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Ducray Melascreen PHOTO-AGING
ekskluzivna noćna njega protiv fotostarenja

Ducray Melascreen

Tijekom godina normalno je da koža počinje pokazivati znakove starenja (u vidu pojave prvih bora i opuštenosti), kao posljedice razvoja degenerativnih promjena u koži pri čemu dolazi do smanjenja količine elastina i kolagena, glavnih nosioca elastičnosti i čvrstoće kože.
Za razliku od kronološkog starenja kože, fotostarenje karakteriziraju promjene izgleda i funkcije kože samo na onim mjestima koja su izložena djelovanju UV zraka. S obzirom da koža "pamti", s vremenom dolazi do pojave tamnih mrlja, naboranosti kože, gubitka čvrstoće i elastičnosti kože te pojačane suhoće kože.

Ducray Melascreen PHOTO-AGING linija od sada nudi još potpuniji program za prevenciju i korekciju znakova fotostarenja, upotpunjen ekskluzivnom noćnom njegom protiv fotostarenja. Proizvode čine ekskluzivni, vodeći djelatni sastojci u dermatologiji - azelaična kiselina, glikolna kiselina, hijaluronska kiselina, vitamin E, vitamin C i niacinamid - s dokazano visokom učinkovitošću protiv fotostarenja.

Melascreen PHOTO-AGING Noćna krema pruža sveobuhvatnu noćnu njegu s djelovanjem na ujednačavanje tena, korekciju bora i intenzivnu hidrataciju. SynerWhite® je ekskluzivni kompleks vitamina C i niacinamida koji učinkovito djeluje na korekciju tamnih mrlja, dok hijaluronska kiselina hidratizira dermis. Bogato hrani, njeguje i hidratizira kožu tijekom cijele noći, pružajući šest sati hidratacije. Koža postaje čvršća, a bore zaglađenije. Nanosi se navečer na područje lica, vrata i dekoltea, nakon primjene Melascreen PHOTO-AGING Global seruma.

Melascreen PHOTO-AGING Global serum korigira tamne mrlje, zaglađuje bore i učvršćuje. Nanosi se svakodnevno, ujutro i/ili navečer, na lice, vrat i dekolte, uz prilagođenu zaštitu kao što je Melascreen UV SPF50+.

Melascreen PHOTO-AGING Global njega za ruke SPF50+ - namijenjena je prevenciji i korekciji znakova fotostarenja te zaštiti i njezi kože ruku. Jedinstvena formula kombinacija je dokazano učinkovitih djelatnih sastojaka koji posvjetljuju tamne mrlje, učvršćuju i zaglađuju kožu ruku. Zavaljujući ugodnoj kremastoj teksturi, bogato njeguje kožu, ostavljajući lagani zaštitni film na koži ruku. Nanosi se svakodnevno, tijekom cijele godine, po potrebi i nekoliko puta na dan.

Za očuvanje mladosti kože što je duže moguće, prevencija je najbolji lijek. Zato, uz primjenu Melascreen PHOTO-AGING proizvoda ne smijemo zaboraviti na svakodnevnu zaštitu od UV zračenja u vidu Melascreen UV SPF50+ bogate ili lagane kreme.

Melascreen PHOTO-AGING Noćna krema Melascreen PHOTO-AGING Global serum Melascreen PHOTO-AGING Global njega za ruke SPF50+ Melascreen UV SPF50+ bogata krema Melascreen UV SPF50+ lagana krema

Više pročitajte na: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/3308/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar