srijeda, 29. lipnja 2016.

Vaše zdravlje: Ducray Melascreen PHOTO-AGING ekskluzivna kombinacija protiv fotostarenja

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Ducray Melascreen PHOTO-AGING
ekskluzivna kombinacija protiv fotostarenja

lice230X155

Normalno je da tijekom godina koža počinje pokazivati znakove starenja, poput prvih bora i opuštenosti. To se događa zbog degenerativnih promjena u koži, pri čemu se smanjuje količina elastina i kolagena, glavnih nosioca elastičnosti i čvrstoće kože. Za razliku od kronološkog starenja, fotostarenje kože karakteriziraju promjene izgleda i funkcije kože samo na mjestima izloženima djelovanju UV zraka.

S ciljem prevencije, ali i korekciji znakova fotostarenja, Ducray Dermatološki Laboratoriji kreirali su liniju Melascreen PHOTO-AGING, koju čine dva nova proizvoda s ekskluzivnom kombinacijom vodećih djelatnih sastojaka u dermatologiji - azelaičnom kiselinom, glikolnom kiselinom, hijaluronskom kiselinom i vitaminom E - koji pružaju visoku razinu učinkovitosti protiv znakova fotostarenja.

Ducary serum

Melascreen PHOTO-AGING Global serum - prvi je dermatološki serum Laboratorija Ducray, namijenjen korekciji svih znakova fotostarenja. Korigira tamne mrlje, zaglađuje bore, učvršćuje te podiže tonus i elastičnost kože. Ova jedinstvena formula kombinacija je dokazano učinkovitih djelatnih sastojaka. Azéla White® kompleks, sastavljen od azelaične kiseline i β-White®, pruža sveobuhvatno djelovanje na mehanizme koji uzrokuju nastanak tamnih mrlja i vidljivih znakova fotostarenja. Formulu upotpunjuju glikolna kiselina, hijaluronska kiselina i vitamin E, koji djeluju na korekciju bora, učvršćivanje kože i protiv slobodnih radikala. Svojom laganom teksturom, obogaćenom hidratantnim i hranjivim sastojcima, Melascreen PHOTO-AGING Global serum pruža veliku udobnost primjene. Nanosi se svakodnevno, ujutro i/ili navečer, na lice, vrat i dekolte, uz prilagođenu zaštitu, kao što je Melascreen UV SPF50+.

Ducary krema za ruke

Melascreen PHOTO-AGING Global njega za ruke SPF50+ - namijenjena je prevenciji i korekciji znakova fotostarenja te zaštiti i njezi kože ruku. Jedinstvena formula kombinacija je dokazano učinkovitih djelatnih sastojaka koji posvjetljuju tamne mrlje, učvršćuju i zaglađuju kožu ruku. Zavaljujući ugodnoj kremastoj teksturi, bogato njeguje kožu, ostavljajući lagani zaštitni film na koži ruku. Nanosi se svakodnevno, tijekom cijele godine, po potrebi i nekoliko puta na dan.

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar