srijeda, 17. veljače 2016.

Vaše zdravlje: Primjenom topline=?iso-8859-2?Q?=20rije=B9ite=20?=bol

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Primjenom topline riješite bol

Deep Heat krema

Bolovi u mišićima i zglobovima pogađaju sve dobne skupine, ali se ipak učestalije javljaju među starijom populacijom (reumatski bolovi). No, kad je u pitanju radno aktivna populacija, najčešći su uzrok dugotrajne nesposobnosti za rad.

Osnovna terapija u liječenju reumatskih bolesti su nesteroidni protuupalni lijekovi. Međutim, ti su lijekovi povezani s različitim nuspojavama, od kojih su potencijalno najopasnija krvarenja iz gastrointestinalnog sustava. Da bi se one izbjegle, a bol ipak uspješno riješila, opravdana je primjena lokalnih pripravaka na mjestu boli.

Jedna od metoda je primjena lijekova koji zagrijavaju bolno područje i osiguravaju širenje krvnih žila zahvaćenog područja, što omogućava bolji protok krvi, opskrbu kisikom i hranjivim tvarima. To u konačnici dovodi do smanjenja boli i bržeg cijeljenja ozljede.

Deep Heat (krema ili sprej) lokalni je pripravak koji u sebi sadrže tvari koje šire krvne žile, te analgetike koji će direktno pomoći u smanjenju boli. Preporuča se primjena kod reumatskih bolova, križobolje, išijasa, nagnječenja, fibrozitisa i tendinitisa.

Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/761/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar