četvrtak, 12. studenoga 2015.

Vaše zdravlje: Supraglukan – spoj=?iso-8859-2?Q?=20tisu=E6ljetnog=20?=iskustva i moderne tehnologije

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Supraglukan – spoj tisućljetnog iskustva i moderne tehnologije

Supraglukan – spoj tisućljetnog iskustva i moderne tehnologije

Znanost je iz biljnog svijeta oduvijek crpila supstancije za kreiranje svijeta kemije, otkrivajući pritom zapanjujuće tajne flore. Istraživanja su postupno dovodila do brojnih otkrića prirodnih tvari ogromnog ljekovitog potencijala. Ti prirodni spojevi nalaze se u korijenu, stabljici, lišću i plodovima biljaka.
Stari Egipćani koristili su ulje ekstrahirano iz maslinova lista za mumificiranje faraona, a kasnije kulture ustanovile su da je list korisniji živima nego mrtvima. Formalno, list masline se u medicinskom smislu prvi put spominje 1854. u časopisu Pharmaceutical Journal (Vel. Britanija), u kojem Daniel Hanbury donosi izvještaj sa sljedećim jednostavnim receptom: „Kuhati šaku lišća masline u četvrt galona vode dok mu se volumen ne smanji na polovicu. Piti jednu vinsku čašu svakih tri do četiri sata dok groznica ne prođe.“ Autor izvještaja bio je uvjeren da je gorka supstancija u lišću ključni ljekoviti sastojak. I bio je u pravu!

Ekstrakt lista masline - novi stari ljekoviti rudnik blaga za čovječanstvo
Supraglukan je jedinstven proizvod na tržištu koji nam omogućava korištenje sinergijskog učinka biološki najaktivnijeg oblika beta-(1,3/1,6)-D-glukana, vitamina C, cinka i ekstrakta lista masline (oleuropeina).
Sinergija sastojaka ekstrakta lista masline i vitamina C te njegova antibakterijskog učinka s betaglukanom i imunomodulatornom ulogom cinka, povoljno djeluje na oporavak organizma i zaštitu stanica od oksidativnog stresa.

Više pročitajte na: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2797/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar