srijeda, 7. siječnja 2015.

Vaše zdravlje: Sterilna kozmetika=?iso-8859-2?Q?=20=B9titi=20?==?iso-8859-2?Q?ko=BEu?=

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Sterilna kozmetika štiti kožu

Sterilna kozmetika štiti kožu

Kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za najosjetljiviju kožu, Avène dermatološki laboratoriji, postavili su temelje novoj generaciji dermokozmetičkih proizvoda, otkrićem jedinstvenog tehnološkog procesa koji omogućuje da proizvodi sadrže isključivo sastojke neophodne za kožu, bez konzervansa ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Proizvodi su sterilni i uz očuvanje učinkovitosti sastojaka ostaju sterilni tijekom cijelog vremena uporabe.

Proizvodnja sterilne kozmetike najveće je dostignuće u dermokozmetici, čime je postavljen novi standard u proizvodnji kozmetike koji uključuje:

  1. sterilizaciju formule tijekom proizvodnje,
  2. patentirani sustav potpuno hermetičkog zatvaranja primarnog pakiranja (tube) nazvan "D.E.F.I",
  3. strogi odabir samo neophodnih, esencijalnih sastojaka.

Sterilna kozmetika strogim odabirom sastojaka, uz maksimalnu sigurnost, jamči i učinkovitost za najosjetljiviju kožu novorođenčadi i male djece, reaktivne kože, hiperreaktivne kože ili kod patoloških stanja kože kao što je atopijski dermatitis.

Osobito kod novorođenčadi i male djece koja boluju od atopijskog dermatitisa koža može burno reagirati na različite sastojke kozmetičkih proizvoda (konzervansi i tvari koje djeluju kao konzervansi, parfemi, alkoholi, bojila). Ovu neželjenu reakciju kože možemo izbjeći korištenjem proizvoda proizvedeni tehnologijom sterilne kozmetike - najsigurnijih proizvoda za njegu kože.


Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2716/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar