srijeda, 19. studenoga 2014.

Vaše zdravlje:=?iso-8859-2?Q?=20Ka=B9alj=20?=nestaje kao=?iso-8859-2?Q?=20za=E8aran?=

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Kašalj nestaje kao začaran

Kašalj je jedan od najčešćih simptoma zbog kojeg se obraćamo obiteljskom liječniku ili ljekarniku. Razlikujemo dvije vrste kašlja - suhi i produktivni, koji se međusobno razlikuju u nastanku sluzi. Kod suhog kašlja ne dolazi do stvaranja sluzi, dok se kod produktivnog kašlja sluz prekomjerno stvara, nakuplja u bronhima i uzrokuje otežano disanje.

U oba slučaja, jak, nadražujući i tvrdokoran kašalj umara bolesnika, iscrpljuje ga i ometa mu san, stoga je potrebno umiriti ga primjenom simptomatske terapije. No, prilikom odabira lijeka za kašalj potrebno je najprije odrediti je li kašalj produktivan, praćen iskašljavanjem sluzi ili je suh i neproduktivan.

Prirodno rješenje za obje vrste kašlja su Bronchostop sirup, Bronchostop SINE sirup i Bronchostop pastile protiv kašlja. Bronchostop sirupi i pastile su tradicionalni biljni lijekovi za ublažavanje nadražaja sluznice grla i ždrijela, kao i za potpomognuto iskašljavanja sluzi kod kašlja povezanog s prehladom. Njihova primjena je temeljena na iskustvu iz dugotrajne uporabe.

Sadrže ekstrakt timijanove zeleni i korijena bijelog sljeza. Riječ je o jedinstvenoj biljnoj kombinaciji, koja učinkovito smiruje suhi, podražajni kašalj i ujedno olakšava iskašljavanje kod prehlade praćene kašljem.

Bronchostop SINE sirup protiv kašlja ne sadrži alkohol niti šećer te je moguća primjena kod djece od navršenih dvije godine života na dalje,
a prikladan je i za dijabetičare. Ukoliko je
potrebno može se popiti otopljen u vodi ili
toplom čaju.

Bronchostop sirup protiv kašlja sadrži i vitamin C koji jača prirodne obrambene snage organizma te pomaže u oporavku od prehlade i gripe.

Bronchostop pastile su vrlo praktične za primjenu i prikladne za sve osobe koje ne žele
da ih kašalj ometa/ograničava u svakodnevnom životu, na poslu, putovanju, odlasku u kino/kazalište...


Tradicionalni biljni lijek za primjenu kod naznačenih indikacija temeljenih na iskustvu iz dugotrajne uporabe. Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2591/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar