srijeda, 30. travnja 2014.

Vaše zdravlje: Probavni enzimi kao dodatak prehrani=?iso-8859-2?Q?=20klju=E8=20?=zdravijeg=?iso-8859-2?Q?=20=BEivljenja?=

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Probavni enzimi kao dodatak prehrani
ključ zdravijeg življenja

Probavni enzimi kao dodatak prehrani ključ zdravijeg življenja

Probava je složen proces koji priprema sastojke hrane za apsorpciju. Apsorpcija vitamina, minerala i esencijalnih hranjivih tvari iz namirnica koje jedemo održavaju nas zdravima i čine da se dobro osjećamo. Koliko dobro probavljamo i apsorbiramo hranjive sastojke određuje u kojoj će mjeri unesene namirnice doprinijeti proizvodnji energije, imunosnoj funkciji te primjerenom rastu i obnovi stanica.

Mnogo ljudi jede zdravu hranu, a ipak ih muče probavne smetnje. Jedan od razloga može biti i nedostatak probavnih enzima (proteaza, amilaza, lipaza i dr.) koji sudjeluju u procesu razgradnje hrane koju unosimo u organizam. No, dobra vijest je da ih možemo nadoknaditi putem dodataka prehrani koji ih sadrže. U tom slučaju, prednost treba dati proizvodima koji sadrže više različitih skupina enzima, kao na primjer proizvod Digest Gold™., koji sadrži visoke vrijednosti visoko potentnih enzima (proteaza, amilaza, lipaza, celulaza i drugih).

Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2682/
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2681/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar