srijeda, 5. ožujka 2014.

Vaše zdravlje: Intenzivan sjaj,=?iso-8859-2?Q?=20za=B9tita=20?=i njega za sve tipove kose

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Intenzivan sjaj, zaštita i njega za sve tipove kose

Osluškujući prirodu, Laboratoriji Klorane odlučili su kosi ponuditi sjaj, zaštitu i njegu voska magnolije.

Klorane šampon s voskom magnolije nježno čisti sve tipove kose. Vosak magnolije i kompleksni surfaktant Polycare Boost® djeluju sinergijski u popravljanju ljuskica i zaglađivanju površine vlasi, dajući kosi sjaj već nakon prvog nanošenja. Kremasta tekstura hidratizira, štiti i oblaže kosu, a da je pri tome ne otežava. Kosa je savršeno zaštićena, svilenkasto mekana i elastična te ima lijep i intenzivan sjaj. Bez parabena.

Klorane balzam s voskom magnolije hidratizira vlasi i obnavlja zaštitni film koji kosi daje prirodan sjaj. Prilagođen je svim tipovima kose. Njegova formula prozračne nemasne teksture u obliku gela razmrsuje kosu ne otežavajući je. Vosak magnolije daje kosi intenzivan sjaj, restrukturira je i štiti vlasi. Polycare Boost® rasprostire vosak magnolije na ciljani način preko cijelog vanjskog sloja vlasi, postižući učinak sjaja bez otežavanja. Kationski polimer sprječava stvaranje statičkog elektriciteta i sitno kovrčanje. Sadrži nježni, rafinirani cvjetni parfem izrađen iz esencijalnog ulja magnolije. Bez parabena.

Klorane voda za sjaj s voskom magnolije na površini kose ostavlja sjajni zaštitni film. Zahvaljujući pH vrijednosti koja steže ljuske, trenutačno pojačava sjaj. Uz vosak magnolije sadrži i inulin, 100 posto prirodni regenerator koji pomaže u razmrsivanju kose, a pritom je ne otežava. Suha formula, bez silikona, čini ga prikladnim za sve tipove kose pa čak i za one sklone brzom zamašćivanju. Oblikovanje frizure je olakšano. Kosa je elastična, svilenkasta, mekana i blistavo sjaji. Ovaj sprej formuliran je s 95 posto prirodnih sastojaka i bez silikona.

Samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više pročitajte na http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2419/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar