srijeda, 24. srpnja 2013.

Vaše zdravlje:=?iso-8859-2?Q?=20Gljivi=E8ne=20?=infekcije - stalni neprijatelj=?iso-8859-2?Q?=20=BEena?=

Kliknite ovdje ukoliko ne vidite sadržaj newslettera.

Vaše zdravlje

Gljivične infekcije - stalni neprijatelj žena

Bio-Kult Candea

Procjenjuje se da jedna trećina zdravih osoba u organizmu ima gljivice iz roda Candida, a da pri tome nemaju nikakvih simptoma infekcije. Međutim, pod određenim okolnostima može doći do njezina pretjeranog rasta i razvoja infekcije.

Najčešći oblik je gljivična infekcija rodnice koja je osobito učestala u reproduktivnom razdoblju žene. Razvija se zbog poremećaja normalne vaginalne mikroflore što omogućuje pojačan rast gljivica. Uzroci infekcije su raznoliki - od korištenja kontracepcijskih tableta i antibiotika, preko hormonalnih promjena u trudnoći i menopauzi do raznih drugih bolesti, npr. dijabetesa.

S obzirom da infekcije u najvećem broju slučajeva imaju ponavljajući karakater, preventivnim mjerama moguće je smanjiti učestalost pojavljivanja. Pored općih mjera održavanja pravilne higijene intimnog područja, nošenja pamučnog rublja i pravilne prehrane pokazalo se da važnu ulogu u prevenciji ima i primjena probiotika u obliku dodataka prehrani.

Ojačajte obranu od Candide

Bio-Kult® Candea® sadrži sedam sojeva probiotičkih bakterija u kombinaciji s češnjakom i ekstraktom sjemenki grejpa. Dok pomno odabrani probiotički sojevi osnažuju crijevnu mikrofloru i sprječavaju širenje i prianjanje patogenih gljivica u crijevima, češnjak i ekstrakt sjemenki grejpa pomažu u sprječavanju pretjeranog rasta gljivica u organizmu.

Svakodnevnim uzimanjem Bio-Kult® Candee® pomažete osnažiti prirodnu obranu svog organizma od pretjeranog širenja gljivice iz roda Candida i posljedične pojave gljivične infekcije. U slučaju trudnoće, prije upotrebe potražite savjet liječnika.

Više pročitajte na:
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2377/

 
 

Dobili ste ovaj e-mail jer ste se prijavili na www.vasezdravlje.com newsletter.
Ako se želite odjaviti možete to učiniti ovdje.

Vaše zdravlje
 

Nema komentara:

Objavi komentar