srijeda, 16. siječnja 2013.

Bronchostop - prirodno rješenje za obje vrste kašlja


Vaše zdravlje

Bronchostop - prirodno rješenje za obje vrste kašlja

Kako biste pravilno odabrali lijek za kašalj, osnovno je odrediti je li kašalj produktivan, praćen iskašljavanjem sluzi ili je suh, neproduktivan. U oba slučaja, od nedavno vam je na raspolaganju prirodno rješenje za obje vrste kašlja - Bronchostop sirupi i pastile, čija se primjena temelji na iskustvu dugotrajne upotrebe.
Bronchostop proizvodi su tradicionalni biljni lijekovi za ublažavanje nadražaja sluznice grla i ždrijela, kao i za potpomaganje iskašljavanja sluzi kod kašlja povezanog s prehladom. Sadrže ekstrakt timijanove zeleni i korijena bijelog sljeza. Riječ je o jedinstvenoj biljnoj kombinaciji, koja učinkovito smiruje suhi, podražajni kašalj i ujedno olakšava iskašljavanje.
Bronchostop SINE sirup protiv kašlja - ne sadrži alkohol niti šećer, zbog čega je moguća primjena kod djece s navršenih dvije godine starosti na dalje, a prikladan je i za oboljele od šećerne bolesti. Ukoliko je potrebno može se popiti otopljen u vodi ili toplom čaju.
Bronchostop sirup protiv kašlja - sadrži i vitamin C koji jača prirodne obrambene snage organizma te pomaže u oporavku od prehlade i gripe.
Bronchostop pastile - vrlo su praktične za primjenu i pogodne za sve osobe koje ne žele da ih kašalj ometa ili ograničava pri različitim aktivnostima.

Tradicionalni biljni lijek za primjenu kod naznačenih indikacija temeljenih na iskustvu dugotrajne upotrebe. Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Vaše zdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar