četvrtak, 13. prosinca 2012.

Vaše zdravlje: Inteligentna dezinfekcija


Vaše zdravlje

Inteligentna dezinfekcija za vaše meke kontkatne leće


Kao što znamo, bakterije se neprekidno razvijaju i postaju sve rezistentnije na terapiju antibioticima. Slična situacija se događa i u spremnicima za kontaktne leće, gdje se često mogu naći uzročnici očnih infekcija, otporni na djelovanje starijih višenamjenskih otopina, što je posebno izraženo kod cisti Acanthamoebe.
Tome u prilog govori i porast mikrobnih keratitisa (infekcija rožnice) kod nositelja kontaktnih leća, koji tako čine 50 posto svih slučajeva keratitisa i čak 90 posto slučajeva keratitisa uzrokovanog Acanthamoebom Castellanii.
Iako su najčešći uzročnici keratitisa bakterije i gljive, Acanthamoeba je najozloglašenija. Ta protozoa je uzročnik rijetke, ali vrlo ozbiljne očne infekcije koja se obično dijagnosticira u poodmaklom stadiju i zahtijeva šest do 12 mjeseci kontinuiranog liječenja, s tim da posljedice mogu biti i nepovratne.
S obzirom da su nositelji kontaktnih leća skupina pod najvećim rizikom, za njih je najbolja prevencija svakodnevno korištenje učinkovite otopine za njegu kontaktnih leća. Zadnjih godinu dana, na našem tržištu dostupna je nova višenamjenska dezinfekcijska otopina Complete Revitalens MPDS. To je višenamjenska otopina najnovije generacije, čiji dvostruki sustav dezinfekcije djeluje u potpunosti i na ciste Acanthamoebe.
Complete RevitaLens otopina - za Vašu veću pouzdanost i sigurnost nošenja kontaktnih leća:
  • osigurava dezinfekciju široka spektra koja je usporediva s peroksidnim sustavima
  • dokazano uklanja 99,99 posto testnih mikroba s Vaših kontaktnih leća
  • odlično čisti leća bez kompromitiranja udobnosti
  • uzrokuje nisko obojenje rožnice i rijetke neželjene događaji
  • značajno uklanja bjelančevine i lipide
  • osigurava kompatibilnost i udobnost korisnicima silikon hidrogel i konvencionalnih leća.
Zatražite Već danas svoju novu otopinu za njegu mekih leća.

Vaše zdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar